18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Koprivnici otvorena nova zgrada Hrvatske gospodarske komore
U

Ne propustite

Nova poslovna zgrada Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Koprivnica otvorena je u Frankopanskoj ulici u Koprivnici. Moderna poslovna zgrada od 600 kvadrata nalazi se na mjestu stare Ranogajčeve krčme, no svojom vanjštinom je u potpunosti uklopljena u izgled stare gradske jezgre.

Jedino je mjesto u gradu u kojemu je omogućeno simultano prevođenje istovremeno s četiri jezika, a osim za poslovne i društvene potrebe slijedila je koprivnički standard te je u potpunosti prilagođena osobama s poteškoćama u kretanju. Iako je samo teren plaćen milijun i 80 tisuća kuna, član gospodarskog vijeća i predsjednik povjerenstva za odabir ponuda za izgradnju, bankar Julio Kuruc, ovu je gospodarsku investiciju ocijenio više nego dobrom.

– To je jedan od najkvalitetnijih prostora u gradu Koprivnici i zato mislim da je to prostor koji će se itekako kapitalizirat.

Ovdašnje gospodarstvo i kraj su zaslužili ovakvu zgradu, koja nije samo mjesto okupljanja gospodarstvenika već i mjesto društvenih okupljanja, rekao je predsjednik HGK Nadan Vidošević te poručio da je ovdašnje gospodarstvo predvođeno Podravkom iznimno kvalitetno i radišni duh mora širiti van granica naše županije.Nadan Vidošević i Miroslav Vitković zajedno su utvorili nove prostorije // foto: Ivan Brkić

– I vaša je odgovornost da takav način života, rada, promovirate prema ostatku Hrvatske. Hrvatska nije homogena, Hrvatska je vrlo heterogena, ne mislim samo u političkom smislu, civilizacijskom, nego u razvojnom. Dakle u tom smislu je vaša odgovornost iznimno velika.

Novu zgradu je financirala Hrvatska gospodarska komora, a u izgradnju i opremanje je utrošeno 2,6 milijuna kuna.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Službeni posjet

Centar Koprivnice ograđen policijskim trakama, u posjet stiže predsjednik Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas će posjetiti Koprivnicu. Ako ste prolazili centrom Koprivnice i uočili trakom ograđena parkirališta i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×