U Koprivnici otvorena trgovina Gerok // Uvjerite se u kvalitetu, dizajn i povoljnu cijenu odjeće

20:58h
0
S današnjeg otvorenja trgovine

Širok asotriman kvalitetne odjeće proizvedene u Hrvatskoj Gerok

Koprivničanci od danas imaju znatno veći izbor odjeće u gradu, jer je na adresi Ante Starčevića 5a, otvorena nova trgovina Gerok.

Radi se o hrvatskoj modnoj marki, sva se odjeća proizvodi u Đakovu i hrvatski je proizvod, a kada na tržištu spomenete Gerok prvo što ćete čuti je kvaliteta.

Ova je robna marka najpoznatija po najboljem omjeru cijene i kvalitete, a svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe.

Uz modernu dječju odjeću (od 2-14 godina), tu je brend Gerok koji se odlikuje jednostavnošću, ne srlja previše s ekstravagantnim dizajnom, a nose ga oni koji vole sportsku eleganciju.

Za one pak koji teže ka eleganciji, tu je brend Vessel, a Twentytwelve je brend koji pretežito kupuju mladi, a poigrava se s grafikama koje se tiskaju na odjeći.

Ženski brend Rosa, oduševit će sve žene koje se žele osjećati profinjeno i elegantno.

Ova odjeća, poznata po svojoj kvaliteti, ne zaostaje ni dizajnom koji je usklađen s aktualnim trendovima, a veličine su prilagođene hrvatskom tržištu.

Iza Geroka stoji 30 godina iskustva, a uz bazni pamučni asortiman, svake sezone izlazi niz modernih i aktualnih artikala.

Zbog velike potražnje za Gerokom, želja im je proširiti maloprodaju, a Koprivnica je među prvim gradovima u kojima je otvorena trgovina. U Geroku rade i promotivne materijale za tvrtke te šivaju i dizajniraju odjeću prema zahtjevu.

Sva kupljena odjeća ima garanciju tri mjeseca i može se vratiti, ukoliko se ošteti.

Navratite u Gerok radnim danom od 9 do 13 i 17 do 20, subotom od 9 do 14 sati i uvjerite se u širok izbor odjeće po vašoj mjeri, koja vas neće razočarati ni izgledom ni kvalitetom, a ni cijenom.

www.gerok.hr

čitam...