22.1 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Koprivnica domaćin

U Koprivnici se natjecala djeca iz “domova”, Fajdetić: Sportske aktivnosti nastavljamo provoditi, zadovoljni smo atmosferom
U

Jako smo zadovoljni velikim brojem sudionika i dobrom atmosferom, a sportske aktivnosti nastavit ćemo provoditi i ubuduće - kazao je ravnatelj Svitanja.

Ne propustite

Igralište Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski u Koprivnici bilo je jučer poprište atletskih natjecanja za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Susret je organizirao Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje.

Natjecanju su se, doznajemo, odazvali natjecatelji iz centara Lipik, Sv. Ana Vinkovci, Kuće sretnih ciglica Slavonski Brod te Klasje Osijek. Djeca su se družila i natjecala u četiri kategorije trčanja: 50 metara za djevojčice i 50 metara za dječake od prvog do četvrtog razreda osnovne škole te 100 metara za djevojčice i 10 metara za dječake od petog do osmog razreda. Organizatori navode kako je ukupan pobjednik u atletskoj disciplini trčanja Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik.

– Jako smo zadovoljni velikim brojem sudionika i dobrom atmosferom, a sportske aktivnosti nastavit ćemo provoditi i ubuduće – kazao je ravnatelj Svitanja Mladen Fajdetić i dodao kako je to samo jedan od primjera kako Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje radi na poticanju zdravog načina života i druženja djece iz različitih sredina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svjetski dan darivatelja krvi

FOTO/VIDEO Praunuk dr. Tomislava Bardeka došao u Koprivnicu 100. puta dati krv: Sjećam se priča od mame i bake o pradjedu, ovo je za...

Tomislav Zjačić, praunuk dr. Tomislava Bardeka čije ime nosi koprivnička bolnica, danas, na Svjetski dan darivatelja krvi, dao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×