U Koprivnici u subotu finale Čokolino višebojca, dolaze Blanka Vlašić i Igor Vori

15:28h
0
090529-cokolino-m

U gimnazijskoj dvorani u Koprivnici ove subote s početkom u 13 sati održat će se završno natjecanje Čokolino višebojca, zajedničkog projekta Sportskih novosti i Podravke.

Mlade sportaše u Koprivnici će podržati proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i ponajbolji hrvatski rukometaš Igor Vori, a pridružit će im se i splitski pjevač Marijan Ban.

Uoči finala Čokolino višebojca, održat će se promocija boce Studene s likom Blanke Vlašić. Tom prilikom će Blanka Vlašić u predvorju gimnazijske Sportske dvorane potpisivati bočice vode koje će se uručiti finalistima Čokolino višebojca.

Blankin dolazak očekuje se oko 12 sati, a potpisivanje bi uslijedilo oko 12,30. Inače, svi navijači koji će prisustvovati Čokolino višebojcu – oko 2.300 učenika i nastavnika iz 24 škole iz cijele Hrvatske dobit će nove bočice Studene, a po završetku natjecanja u gledalište će biti pušteno tisuću Studena balona.

Nakon završetka natjecateljskog dijela održat će se konferencija za novinare na kojoj će se predstaviti pobjednici Čokolino višebojca i sportaši.