28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javna nabava

U Križevcima će se graditi nadvožnjak u Tomislavovoj ulici, M. Rajn: Križevčani će konačno dočekati i taj trenutak
U

Projekt je u potpunosti financiran od strane Hrvatskih cesta, a iznosi oko 50 milijuna kuna. Početak izgradnje očekuje se u drugoj polovici 2019. godine.

Ne propustite

U Križevcima napokon počinje izgradnja nadvožnjaka u Ulici kralja Tomislava. Gradit će se na dijelu državne ceste D22 gdje se nalazi i željeznička pruga te je nadvožnjak potreban za nesmetan tijek prometa.

– Zbog prijelaza preko pruge u Bjelovarskoj ulici promet se na tom dijelu državne ceste zaustavlja nekoliko puta dnevno pa je upravo zbog toga potreban nadvožnjak kako bi se omogućilo neometano kretanje prometa – rekli su nam iz Grada.

Naime, to je jedini put kojim se može doći do brze ceste, a s obzirom na to da se kreće s izgradnjom drugog željezničkog kolosijeka, promet vlakova će biti još intenzivniji.

Foto: Matija Gudlin
Mario Rajn // Foto: Matija Gudlin

Projekt je u potpunosti financiran od strane Hrvatskih cesta, a iznosi oko 50 milijuna kuna. Početak izgradnje očekuje se u drugoj polovici ove godine.

– Nakon 40 godina i najmanje četiri nikad započeta projekta, po prvi puta raspisana je javna nabava za nadvožnjak u Tomislavovoj ulici. Procijenjena vrijednost nabave iznosi gotovo 50 milijuna kuna. Ukoliko će se sve razvijati po planu, polovicom iduće godine građani Križevaca konačno će dočekati i taj trenutak! – objavio je gradonačelnik Mario Rajn na svojoj Facebook stranici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Javno nadmetanje

Treba vam bicikl ili neka druga zanimljiva stvar? Dođite u Policijsku upravu, cijene će biti sitnica!

Ako sate raspoloženi za nadmetanje i mogući dobar ulov za još bolju cijenu, Policijska uprava koprivničko-križevačka je mjesto gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×