17 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Križevcima potpisani ugovori o sufinanciranju nabave strojeva i opreme
U

Ne propustite

U utorak 23.prosinca 2014. godine u Maloj vijećnici Grada Križevaca održano je potpisivanje ugovora o sufinanciranju nabave strojeva/opreme trgovačkih društava i obrta koji su se javili na javni poziv.

U 2014. godini raspisani su Javni pozivi za dodjelu potpora Grada Križevaca poduzetništvu i obrtništvu, a gradonačelnik Branko Hrg potpisao je ugovore sa četvero križevačkih tvrtki i obrta.

De Luxe obrtu za kozmetičke usluga sufinancira se sa 1.387 kn oprema za kozmetički salon, tvrtki Greko d.o.o. sufinancira se nabavka strojeva sa 2.333 kn, građevinskom obrtu Hle-Mar sufinancira se viličar sa 10.518 kn, dok se Domu Novak sufinancira oprema za opremanje novog doma za starije u iznosu 27.213 kn.

Kako je priopćeno iz gradske uprave, u okviru javnog poziva za sufinanciranje nabave strojeva i opreme trgovačkim društvima i obrtima, nabava strojeva i opreme sufinancira se sa 25% vrijednosti investicije, do maksimalnog iznosa sufinanciranja po investiciji 50.000 kuna, a sufinanciranje je moguće do maksimalno 50.000 kuna po subjektu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×