8.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Poljoprivreda

U Legradu održan sastanak s poljoprivrednim proizvođačima, planirana je izgradnja javnog sustava natapanja na 1.000 ha poljoprivrednih površina
U

Na sastanku se raspravljalo i o aktualnoj poljoprivrednoj proizvodnji te budućim potrebama za pojedinim poljoprivrednim proizvodima

Ne propustite

U prostorijama Društvenog doma u Legradu je održan radni sastanak s poljoprivrednim proizvođačima.

Tema sastanka bila je izgradnja sustava javnog natapanja na području Općine Legrad, a na sastanku su prisustvovali župan Darko Koren i pročelnik Marijan Štimac, a prisutne proizvođače je s prijedlogom projekta upoznao predsjednik Povjerenstva za javno navodnjavanje Zdravko Matotan.

Koprivničko-križevačka županija, legrad, sastanak
FOTO: Koprivničko-križevačka županija

U svojem je izlaganju Matotan govorio o tehnološkom unaprjeđenju i promjeni strukture postojeće biljne poljoprivredne proizvodnje koja će biti moguća nakon natapanja poljoprivrednih površina.

Na sastanku se raspravljalo i o aktualnoj poljoprivrednoj proizvodnji te budućim potrebama za pojedinim poljoprivrednim proizvodima te je naglašeno kako je u sklopu proizvodnje potrebno uvrstiti dohodovnije kulture na poljoprivrednim zemljištima.

Također, u Planu je razvoj Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021. – 2027. godine planirana izgradnja javnog sustava natapanja na 1.000 ha poljoprivrednih površina za što su planirana sredstva kroz potpore za sustave javnog navodnjavanja Republike Hrvatske.

Koprivničko-križevačka županija, legrad, sastanak
FOTO: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ma top

Predivna Anamarija ni ovog puta nije razočarala, pogledajte samo taj kaput

Mlada brineta Anamarija ni ovog puta nije razočarala. Anamariju često znamo vidjeti na špici i svakog puta iz ormara izvuče...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×