22.1 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UGOSTIO GA ŽUPAN

U mirovinu je otišao Božo Barać, tajnik županijske Obrtničke komore: Izgradili smo instituciju kojoj je obrtništvo na prvom mjestu i na to sam izuzetno ponosan
U

Barać je zahvalio Koprivničko-križevačkoj županiji na povjerenju svih proteklih godina, bivšem županu Nikoli Greguru i predsjedniku HGK ŽK KC Krunoslavu Vitelju koji su sudjelovali u osnivanju Komore te posebno županu Darku Korenu

Ne propustite

Božo Barać, sada već bivši tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, otišao je u mirovini, a da bi mu se zahvalili na dugogodišnjem radu, ugostili su ga župan Darko Koren i suradnici.

Svojim cjeloživotnim doprinosom, Barać je mnogo učinio za razvoj obrtništva, poduzetništva i komorskog sustava na području naše županije.

Župan je istaknuo kako je obrtništvo u ovim zahtjevima vremenima pokazalo da je najotporniji dio gospodarstva te je dodao kako ga veseli povećanje broja obrta za 155 u odnosu na prošlu godinu.

Barać je zahvalio Koprivničko-križevačkoj županiji na povjerenju svih proteklih godina, bivšem županu Nikoli Greguru i predsjedniku HGK ŽK KC Krunoslavu Vitelju koji su sudjelovali u osnivanju Komore te posebno županu Darku Korenu.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

– Župan Koren je u najkritičnijem trenutku 2013. stao uz Komoru te snažno podržao naš rad bez čega sigurno ne bi opstali. To je jedan od razloga zbog kojeg smo izrasli u jednu od najboljih Komora u državi  i postali uzor ostalima. Radili smo i radimo na korist našeg članstva i lokalne zajednice razvijajući partnerske odnose – rekao je Barać.

Zahvalio je i pročelnici Meliti Ivančić koja je bila u Komori u najtežim trenutcima i uz čiju pomoć su uspjeli osnovati Obrtničko učilište čime su stvorili vrijedan alat u segmentu razvoja obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja, ali i brojnih projekata koje su tim putem ostvarili.

– Izgradili smo instituciju koja je održiva, kojoj je obrtništvo na prvom mjestu i na to sam izuzetno ponosan – istaknuo je Barać.

Riječi zahvale gospodinu Baraću uputila je i predsjednica županijske Obrtničke komore Irena Kovačić, kazavši kako njegovim savjetima i podršci duguje svoju današnju funkciju te kako će zasigurno nastaviti suradnju.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnička špica

Je li ovo najcool pletena torbica koju ste vidjeli? Zgodna brineta pokazala i jedinstvene sandale

Ne znamo kako vi, ali nama je ova pletena torbica baš cool i ne sjećamo se kad smo zadnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×