16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Molvama je održan 2. Salon fotografije
U

Ne propustite

U sklopu ”Marija festa”, koji se održava već desetu godinu za redom u Molvama, bio je održan i drugi Salon vjerske fotografije. Tematika je sadržajem bila odabrana baš prema prigodi događanja.

Naime, prošle subote u Galeriji Molvarskog likovnog kruga u Molvama bila je održana izložba fotografija naziva ”Žena, majka i vjera”. Na izložbi je sudjelovalo dvanaest autora iz cijele Hrvatske s ukupno 45 izložaka. Sve izložene fotografije bile su klasificirane od strane žirija u sastavu: Željko Car, predsjednik, i članovi : o. Tomislav Glavnik i Zvonimir Ištvan, koji su imali nemalo težak zadatak.

Tako je prva nagrada prema temama I i II pripala autoru Željku Grganiću iz Nove Gradiške, naziva ” Imamo samo Tebe” i Berislavu Vrkljanu, iz Osijeka , naziva ”Praying time”. Druga nagrada je pripala Krunoslavu Lukačiću iz Virovitice, naziva ”Pred Presvetim” i Željku Grganić iz Nove Gradiške, naziva ”Vjera i poniznost”, treća nagrada pripala je autorima: Krešimiru Beloševiću iz Zagreba s temom ”Blagoslov mladomisniku” i Krunoslavu Lukačiću iz Virovitice, naziva ” Krizma spasenja”. Ostali autori koji su sudjelovali na izložbi bili su: Marija Stipan, Mirela Paša, Marija Belošević, Mato Zeman, Zdravko Šabarić, Slavica Grgurić Pajnić, Krunoslav Heidler i Zvonimir Ištvan . Svi oni su dobili prigodne plakete i zahvalnice.

Izložba je bila u organizaciji Župe Molve i Galerije molvarskog likovnog kruga. Ova nesvakidašnja izložba izazvala je veliki interes mještana i ostalih posjetitelja koji su stigli iz raznih krajeva Hrvatske. Izložba će ostati otvorena do 3. studenoga.

{vsig}kultura/10-2012/121015-molve{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×