13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SURADNJA POLICIJE

U nadzoru autobusa i kamiona utvrđeno 15 prometnih prekršaja, a zabilježene i dvije nesreće
U

U prometnim nesrećama vozačica osobnog automobila je lakše ozlijeđena, a za vozača teretnog vozila, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Ne propustite

Koprivničko-križevačka policija u suradnji s Policijskom upravom virovitičko-podravskom jučer je prije podne provodila akciju „Nadzor teretnih vozila i autobusa“.

U četiri sata, koliko je akcija trajala, izvršen je nadzor 30 teretnih vozila i jednog autobusa. Prilikom nadzora autobusa nisu utvrđeni prometni prekršaji, dok je prilikom nadzora teretnih vozila utvrđeno 15 prometnih prekršaja. Utvrđeno je 10 prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i pet prekršaja iz Zakona o radnim vremenima, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu, odnosno prekoračenje dnevnog vremena vožnje i neposjedovanje tahografskih listića.

Osim vozača, zbog spomenutih prekršaja biti će sankcionirane i pravne osobe vlasnici vozila i odgovorne osobe u pravnim osobama.

Tijekom akcije zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su sudjelovali vozači teretnih vozila. U prometnim nesrećama vozačica osobnog automobila je lakše ozlijeđena, a za vozača teretnog vozila, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je znati

Donosimo sedam savjeta kako da tulipani u vazi ostanu lijepi čak deset dana

Nijedno cvijeće ne priziva proljeće tako kao buket divnih, svježih tulipana. Tulipani su otporne biljke i mogu izdržati u vazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×