18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Savjeti

Saznajte kako zavesti muškarca koji s vama želi biti samo prijatelj
S

Zapravo se bojite pokazati svoje istinske osjećaje jer ne želite da vas netko opet povrijedi, a takav strah vas sprječava da se emocionalno povežete s muškarcem. 

Ne propustite

Ako vam je muškarac ikada rekao da ste sjajna prijateljica, ali da prema vama ne osjeća ništa više od toga, možda je to zato što se izvrsno povezujete s muškarčevim intelektom, ali ne činite ništa što bi pokrenulo strast u njegovom srcu.

Zapravo se bojite pokazati svoje istinske osjećaje jer ne želite da vas netko opet povrijedi, a takav strah vas sprječava da se emocionalno povežete s muškarcem.

Kako bi izašli iz ‘friend-zone’ i probudili osjećaje kod muškarca poduzmite ova tri koraka:

1. Prestanite analizirati i biti opsesivni
Žene vjeruju da se muškarci boje iskazivanja osjećaja. Zapravo, ono što muškarci ne mogu podnijeti jest ‘drama’, a padaju na koljena kada upoznaju ženu koja, kada osjeti neku kemiju može to i priopćiti na neosuđujući, nekritičan i ranjiv način. Dopustite si da osjetite svaku emociju, čak i ako ona nije zanimljiva ili ugodna. Kad prestanete analizirati zašto i jednostavno se prepustite, osjećat ćete se potpunije i življe te ćete automatski biti privlačniji svakom muškarcu.

2. Izađite iz glave i uđite u osjećaje
Kakvi su vaši razgovori s muškarcem? Ako se većinom nalazite ‘u svojoj glavi’, vjerojatno iznosite puno mišljenja i činjenica o stvarima, a to nije baš romantično. Mišljenja su dobra za povremene razgovore s prijateljima, ali ne čine ništa što bi muškarca potaknulo da vas zavoli. Umjesto toga, primijetite kako se osjećate zbog stvari koje vam se događaju tijekom dana. Kad god se uhvatite izgubljeni u svojim mislima, popisima obaveza ili mišljenjima, vratite se onome što osjećate u tom trenutku.

3. Koristite frazu ‘osjećam’, a ne ‘mislim…’
Govorite iz svojih osjećaja. Započnite rečenice s ‘Ja osjećam’ umjesto ‘Ja mislim’. To se u početku može činiti neobičnim jer se možda bojite da će, ako to učinite, muškarac pomisliti da ste blesavi, previše osjećajni ili da ćete ga uplašiti. No, zapravo je skroz suprotno. Što ste više sposobni podijeliti svoje emocije u prisutnosti muškarca, a da ne ulazite u dramu i ne govorite mu što s njim nije u redu, to će vam se on više željeti približiti.

Najbolji način da muškarcu pomognete da se poveže sa svojom nježnom i emocionalnom stranom je da u svakom trenutku znate kako se osjećate te mu onda to jasno i iskreno priopćite. Naime, kada se na ovaj način počnete povezivati ​​s njegovim srcem, on će automatski biti nježniji i bolji prema vama. A možda čak i s vama počne dijeliti i ono što on osjeća, piše 24sata.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Dvije dame današnje su slavljenice!

Anastazija i Bosiljka današnje su slavljenice. Anastazija je prilagodljiva, prirodna, ambiciozna, poticajna, uredna, pustolovna, poletna, samostalna, vesela i simpatična osoba. Bosiljka...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×