5.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U nedjelju prva Štruklijada u Križevcima
U

Ne propustite

Udruga Mladi kuhar u nedjelju, 14. lipnja s početkom u 12 sati u sklopu 48. Križevačkog velikog spravišča organizira 1. Štruklijadu – izbor prvih štrukli Križevaca.

Na Štruklijadi će se natjecati Mjesni odbori. Voditelj Štruklijade bit će Frano Ridjan, najzabavniji voditelj na HRT-u. Štrukle će ocjenjivati tročlani žiri u sastavu: Zlatko Puntijar, najveći kolekcionar kuharica u Europi kao predsjednik žirija, Nikolina Lončar, državna kuharska prvakinja kao članica žirija i gost sudac.

Štruklijada će se održati u Vojarni Križevci iza hangara u šatoru. Udruga Mladi kuhar poziva sve građane i građanke grada Križevaca da se odazovu pozivu i da u nedjelju dođu na Štruklijadu te da nakon ocjenjivanja besplatno degustiraju štrukle.

Nagrade za prva tri mjesta bit će poklon paketi sponzora Štruklijade, a to su: Podravka d.d, Sirana Kalničanka d.o.o, OPG Kamenjak i brojni drugi.

PROGRAM:

11:30 h dolazak natjecatelja sa pečenim štruklima

12:00 h svečano otvorenje Štruklijade

12:10 h donošenje štrukli pred žiri

13:00 h sastanak žirija

13:30 h objava privremenih rezultata

14:00 h objava konačnih rezultata

14:10 h podjela nagrada

14:30 h izrada štrukli po receptu predsjednika žirija

15:30 ili 16 h zabavni program uz degustaciju štrukli

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×