9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Srednja škola Ludbreg

U novoj školskoj godini 83 novih učenika, najviše je interesa za Strojarskog računalnog tehničara i CNC operatera
U

Najveći interes je istaknut za programe školovanja za Strojarskog računalnog tehničara koji traje četiri godine i CNC operatera u trogodišnjem programu. 

Ne propustite

Srednja škola Ludbreg u novoj školskoj godini imat će 83 novih učenika. Najveći interes je istaknut za programe školovanja za Strojarskog računalnog tehničara koji traje četiri godine i CNC operatera u trogodišnjem programu.

– Zadovoljni smo ovogodišnjim upisnim brojkama, učenici su prepoznali kvalitetu naše škole i to nas veseli – rekao je Josip Zdelar, ravnatelj Srednje škole Ludbreg.

U novoj školskoj godini nastava će se provoditi u jednoj smjeni, a školski sat trajat će 40 minuta.

– Svjesni smo situacije i prilagodit ćemo se preporukama. No, jednako smo svjesni i da je djeci škola neophodna, naši se učenici ovdje spremaju za buduća zanimanja i na nama je da ih najkvalitetnije podržimo – rekao je Josip Zdelar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti