14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potpisani ugovori

U općini Koprivnički Ivanec počinju radovi na uređenju svih naselja
U

Potpisano je nekoliko ugovora o izvođenju raznih radova na području svih naselja općine Koprivnički Ivanec.

Ne propustite

Potpisano je nekoliko ugovora o izvođenju radova na području svih naselja općine Koprivnički Ivanec, stoji na općinskim stranicama. Tako je s tvrtkom Koming d.o.o. iz Koprivnice potpisan Ugovor o izvođenju radova na sanaciji cestovnih i drugih asfaltiranih površina u naselju Botinovec, ukupne vrijednosti 407.058,88 kuna s PDV-om.

S Obrtom za fasadne radove i niskogradnju DANI iz Kunovca potpisana su dva ugovora o izvođenju radova. Prvi je za izvođenje radova na unutarnjem uređenju društvenog doma u naselju Goričko, ukupne vrijednosti 36.906 kuna, a drugi je za izvođenje građevinsko – obrtničkih radova na objektu mrtvačnice u naselju Kunovec, ukupne vrijednosti 54.710 kuna.

Na društvenom domu i na mrtvačnici u naselju Koprivnički Ivanec mijenjat će se kompletna stolarija, a radove će izvoditi poduzeće Protim 01 d.o.o. iz Koprivnice. Radovi na zamjeni stolarije na društvenom domu ukupne su vrijednosti 125.320,90 kuna s PDV-om, dok su radovi na zamjeni stolarije na objektu mrtvačnice ukupne vrijednosti 82.477,75 kuna s PDV-om.

Također, namjerava se urediti i Vatrogasni dom u naselju Koprivnički Ivanec. Tako će se prvo izvesti nužni krovopokrivački, a zatim i fasaderski radovi. Krovopokrivačke radove, ukupne vrijednosti 25.656,25 kuna s PDV-om izvodit će Tesarski obrt JOŽA iz Starigrada, dok će fasaderske radove, ukupne vrijednosti 53.668,75 kuna s PDV-om izvoditi Soboslikarski, fasaderski i uslužni obrt LATIN iz Koprivničkog Ivanca.

Nadalje, u naselju Pustakovec uredit će se Vatrogasno spremište. Radove na će izvoditi tvrtka BETAPROM d.o.o. iz Starigrada, a ukupna vrijednost radova s PDV-om iznosi 167.656,25 kuna. Tvrtka BETAPROM d.o.o. će izvoditi radove i na uređenju prostorija udruga u Koprivničkom Ivancu – II. FAZA ukupne vrijednosti 416.221,25 kuna s PDV-om. Bitno je istaknuti da je ovaj projekt sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u vrijednosti od 100.000 kuna.

U naseljima Koprivnički Ivanec, Goričko i Botinovec postavit će se nove sprave na dječjim igralištima, ukupne vrijednosti 76.250 kuna s PDV-om, a postavit će ih tvrtka VIAS d.o.o. iz Koprivnice. Naselja Kunovec, Botinovec i Pustakovec dobit će i nove autobusne nadstrešnice, ukupne vrijednosti 86.250 kuna s PDV-om. Autobusne nadstrešnice će postaviti tvrtka KOVA d.o.o. iz Velike Gorice.

Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×