14.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radni sastanak

U Općini Molve raspravljali o turističkom potencijalu svoje i okolnih općina
U

Cilj koji će se ovakvom suradnjom ostvariti odnosi se na stvaranje zajedničkog identiteta, integriranog fizičkog prostora, uravnoteženog razvoja i poboljšanje politika te bolje funkcioniranje upravljačkih struktura

Ne propustite

U Općini Molve je 11. svibnja održan radni sastanak o mogućnostima prekogranične suradnje s općinama Republike Mađarske.

Sastanku je prisustvovao načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, načelnik Općine Novo Virje Mirko Remetović te predstavnici Koprivničko-križevačke županije, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec, ravnateljica PORA-e Melita Birčić i Ida Kovač Očenašek, viša stručna suradnica za razvojne projekte.

– Tema sastanka bila je rasprava o turističkom potencijalu kojeg nude naša općina i susjedne općine, te povezivanje istih. Razvojem turističke djelatnosti i promicanjem turističkog sadržaja i aktivnosti ostvarila bi se i prekogranična suradnja sa općinama iz susjedne Mađarske sa kojima već dugi niz godina ove općine ostvaruju dobru suradnju, a sve u sklopu projekta Interreg Europe, obavijest je na općinskim stranicama.

Europski projekt financiran iz Kohezijske politike EU doprinosi jačanju ekonomske, socijalne i teritorijalne kohezije na području EU baveći se problemima koji nadilaze granice između različitih zemalja i regija.

Cilj koji će se ovakvom suradnjom ostvariti odnosi se na stvaranje zajedničkog identiteta, integriranog fizičkog prostora, uravnoteženog razvoja i poboljšanje politika te bolje funkcioniranje upravljačkih struktura.

prekogranična suradnja
Foto: Općina Molve
prekogranična suradnja
Foto: Općina Molve
prekogranična suradnja
Foto: Općina Molve
prekogranična suradnja
Foto: Općina Molve
prekogranična suradnja
Foto: Općina Molve
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još traje očevid

UŽAS U PODRAVINI Učenik pao s prvog kata školske zgrade, hitna ga prevezla u bolnicu

Jedan je učenik viših razreda ozlijeđen prilikom pada s prvog kata školske zgrade. Portal Varaždinske vijesti piše kako se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×