U petak i subotu košarkaški turnir djevojčica u Koprivnici

22:00h
0
Djevojčice Koprivnice (Z-14) // Foto: ŽKK Koprivnica

U petak i subotu 10. i 11. siječnja u dvorani Branimir (OŠ Antun Nemčić Gostovinski), održava se 6. međunarodni novogodišnji košarkaški turnir za djevojčice rođene 2001. godine i mlađe.

Već tradicionalno na njemu sudjeluje nekoliko odličnih inozemnih ekipa i više domaćih u borbi za pobjedu i veliki pehar. Ovaj turnir je svake godine mamac za brojne inozemne ekipe, pa tako ove godine dolaze ekipe Jedinstva iz Tuzle i Kanizsa iz Nagykanizse.

Očekivalo se još nekoliko ekipa iz Slovenije, BiH i Srbije, ali nisu uspjele uskladiti svoje obaveze sa terminom turnira u Koprivnici.

Na turniru će se u dva dana odigrati 14 utakmica, planiran je zabavni sadržaj i natjecanja za sve sudionike, a svaka igračica će osim lijepog sjećanja kući ponijeti i prigodne darove sponzora i kluba ŽKK Koprivnica. Više detalja možete pronaći na stranicama kluba (www.zkk-koprivnica.hr) ili na stranicama facebooka.

Ako imate malo volje, odvojite dio svojeg vremena i dođite u petak ili subotu vidjeti košarkaške vještine djevojčica, koje će vas zasigurno iznenaditi i zadiviti. Igra se od 10 do 18 sati u petak i u subotu, a finalna utakmica na kojoj i vi možete osvojiti poneku nagradu počinje u 16 sati.

čitam...