11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
inicijativa

U petak i subotu Križevci sade nova stabla u Cvjetnoj ulici i Ulici Ivana Gundulića, sve sudionike čeka grah
U

Za sve sudionike Inicijativa je osigurala grah i piće u prostorijama Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci u 14 sati u petak i subotu.

Ne propustite

Križevci i ove godine nastavljaju s akcijom sadnje stabala. Prošle godine nova su stabla niknula u Istarskoj ulici, Ulici Drage Grdenića te Ulici Ante Starčevića. Ove godine sadnja stabala odvijat će se u Ulici Ivana Gundulića i Cvjetnoj ulici.

Akciji se pridružuje i Inicijativa Dani kolektivne sadnje drveća koja se organizira i provodi na nacionalnoj, županijskoj i lokalnoj razini. Cilj Inicijative je potaknuti građane, udruge, tvrtke i ustanove da u tri dana diljem Hrvatske na privatnim i javnim površinama zasade što više stabala kako bi doprinijeli ozelenjivanju urbanih sredina i istaknuli važnost i brojne dobrobiti urbanog zelenila.

Sadnice za sadnju u Ulici Ivana Gundulića i Cvjetnoj ulici osigurao je Grad Križevci. Uz sadnju u navedenim ulicama, Inicijativa Dani kolektivne sadnje drveća posadit će i jednu sadnicu na dječjem igralištu na Crnom putu. Inicijativi su se pridružile odgojno-obrazovne ustanove i više udruga s područja Križevaca. Za sve sudionike Inicijativa je osigurala grah i piće u prostorijama Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci u 14 sati u petak i subotu.

– Ovom prilikom pozivamo građane da se pridruže i odazovu akciji te da ponesu alat za sadnju ukoliko ga imaju, oni koji nemaju moći će koristiti alat Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci – poručuju iz križevačke gradske uprave.

Akcija sadnje drveća u Ulici Ivana Gundulića i Cvjetnoj ulici će se odvijati 25. i 26. listopada 2019. u periodu od 10 do 14 sati. Tijekom sadnje bit će prisutne stručne osobe koje će građane usmjeravati gdje i na koji način saditi kako bi se sve odradilo prema pravilima struke i kako bi sadnja bila uspješna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

POŽAR

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Zapalio se auto u Nazorovoj, u potpunosti izgorio motor renaulta

U Ulici Vladimira Nazora u Koprivnici upravo je izbio požar na autu. Zapalio se renault megan koji je bio parkiran...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×