15.9 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ovaj vikend

U petak počinje najvažnija županijska manifestacija posvećena promociji obrtništva i poduzetništva, donosimo cijeli program
U

Uz već tradicionalnu i itekako posjećenu tradicionalnu reviju frizura i modnu reviju, kao i izložbu malih životinja i ostale sadržaje, ove godine biti naglasak na panelima "Brendiranje regionalnog turizma kao dijela zelene i digitalne tranzicije" te "Vinska klijet – graditeljska baština, kulturno dobro ili turizam?"

Ne propustite

Tijekom nadolazećeg vikenda, od 10. do 12. studenoga 2023. godine u Križevcima će se održati 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

Riječ je o najvažnijoj županijskoj manifestaciji posvećenoj promociji obrtništva i poduzetništva.

U tri dana trajanja manifestacije svoje će proizvode i usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti brojni izlagači iz Hrvatske i inozemstva.

Ove godine tema sajma je “Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji”, a partner sajma je Virovitičko-podravska županija.

Uz već tradicionalnu i itekako posjećenu tradicionalnu reviju frizura i modnu reviju, kao i izložbu malih životinja i ostale sadržaje, ove godine biti naglasak na panelima “Brendiranje regionalnog turizma kao dijela zelene i digitalne tranzicije” te “Vinska klijet – graditeljska baština, kulturno dobro ili turizam?”.

Svečano će biti otvorena i izložba fotografija “Volim svoju županiju” u sklopu koje je prvo mjesto na nacionalnom natječaju osvojio je Koprivničanac Mirko Hanžeković.

Detaljan program donosimo u nastavku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

VELIKO GRADILIŠTE

FOTO/VIDEO Kolodvorska ima friško novo ruho, asfaltirana je i puštena u promet, radovi preseljeni u Franje Gažija

Veliko koprivničko gradilište kojim smo okruženi, pa više ni ne brojimo koliko dugo, na nekim se dionicama s radovima...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×