21.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
motivirajuće

U pivovari u Karlovcu traže sezonske vozačice i vozače viličara pod jednakim uvjetima kao i za stalne zaposlenike
U

Mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, bonus, regres, uskrsnica, naknada za troškove prijevoza, ali i osiguran smještaj za sve one koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare samo su neke od pogodnosti

Ne propustite

Sezonski zaposlenici iznimno su traženi u Hrvatskoj, a njihov je rad u čitavom nizu sektora posljednjih godina posebno cijenjen.

Sezonsko zapošljavanje usko je vezano uz turizam, sektor koji u našoj zemlji najviše utječe na rast i razvoj gospodarstva. Uz činjenicu da se sezona iz godine u godinu produžava, to
pruža mogućnost tvrtkama da ponude dodatna radna mjesta u tom razdoblju te osiguraju duže zapošljavanje sezonskih radnika. Na taj način postižu stabilnost poslovanja, a kupcima osiguravaju vrhunsku uslugu i dostatne količine proizvoda na policama i u ugostiteljskim objektima.

Posao vozača viličara jedno je od traženijih zanimanja, stoga je potencijalnim zaposlenicima, uz konkurentne plaće, nužno ponuditi i niz pogodnosti koje će ih motivirati da se prijave na oglas za posao. Jedan od takvih je i trenutno aktivan oglas kompanije HEINEKEN Hrvatska koji poziva sve zainteresirane i kompetentne za posao vozačice ili vozača viličara i nudi zaista motivirajuć paket pogodnosti za zaposlenike uz mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone.

Pivovara u Karlovcu traži one s dozvolom za upravljanje viličarom za sezonski rad i, svima koji se pridruže kompaniji, nude pakete pogodnosti kao i svojim stalnim zaposlenicima. Uz konkurentnu plaću i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, vozači viličara primat će naknadu za troškove prijevoza, naknadu za topli obrok ili će im biti osiguran topli obrok u restoranu, bit će im isplaćeni uskrsnica, regres i bonus te će im biti omogućena kupovina piva, radlera i cidera iz portfelja kompanije po povoljnijim cijenama. Svima onima koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare, kompanija će osigurati i besplatni smještaj u Karlovcu.

Rad je organiziran od ponedjeljka do petka u tri smjene, a prekovremeni, noćni i rad na blagdane plaćeni su 50 ili 100 posto više.

Jedne od prednosti rada u skladištu pivovare svakako su i poticajno okruženje te rad s najnovijim tehnologijama koje istovremeno pružaju najvišu razinu sigurnosti i očuvanja okoliša. Budući će zaposlenici tako imati priliku raditi u zelenom skladištu nove generacije, građenom po ekološkim principima čiji krov krasi 1.380 solarnih panela koji godišnje proizvedu 395.000 kWh struje i smanjuju emisiju CO2 za više od 118 tona.

Električni viličari opremljeni su naprednim sigurnosnim sustavima i pune se u vlastitoj punionici, a koriste i sustav automatskog upravljanja uz tablete i skenere. Kako bi budući zaposlenici savladali rad s novim tehnologijama, osigurat će im se edukacije i mentori koji će ih voditi kroz proces uvođenja u posao. Svi zaposlenici proći će i trening sigurnog upravljanja viličarom što ih čini konkurentnijima na tržištu rada.

Prijaviti se možete putem web stranice HEINEKENA Hrvatska.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×