12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
volonter penzioner

U Posudionici medicinskih pomagala građanima su na raspolaganju štake, hodalice, invalidska kolica, bolnički kreveti…
U

Evidenciju posudbe vodit će kroz Klub umirovljenika Volonter penzioner, a sve informacije o Posudionici medicinskih pomagala mogu se dobiti na broju telefona 642-193

Ne propustite

Mnogi sugrađani, posebno starije dobi, često se javljaju u GDCK Koprivnica s upitima za
posudbu različitih medicinskih pomagala. Ona im trebaju hitno, kad izađu iz bolnice nakon
nekog zahvata, a ponekad i kraće vrijeme, ovisno o tijeku liječenja.

Na tome tragu, a u sklopu projekta Volonter penzioner, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kupilo je različita ortopedska pomagala te kreće s programom Posudionica medicinskih pomagala.

– Kad im zatrebaju za liječenje ili rehabilitaciju građani će moći besplatno posuditi štake za slabije pokretne, različite hodalice, invalidska kolica, bolničke krevete i druga pomagala. U nekim slučajevima medicinska pomagala su im potrebna samo dok ih ne nabave preko HZZO-a ili na neki drugi način – pojasnili su u GDCK Koprivnica.

Za Posudionicu medicinskih pomagala nabavljena su dva bolnička kreveta s madracima, dvoja invalidska kolica, 20 štaka, dvije hodalice s dva kotača te dva rolatora s četiri kotača.

– Posudba je besplatna, ali postoje određeni uvjeti kao što su obaveza vraćanja ispravnog i čistog pomagala, rok posudbe od šest mjeseci i drugo. Evidenciju posudbe vodit ćemo kroz Klub umirovljenika Volonter penzioner, a sve informacije o Posudionici medicinskih pomagala mogu se dobiti na broju telefona 642-193 – poručili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×