U VARAŽDINU

U požaru u susjednoj županiji smrtno stradao vlasnik stana, vatru je vjerojatno izazvao opušak cigarete

Ekipa hitne medicine pokušala je reanimirati muškarca, no u 16.10 sati proglašena je smrt čiji će uzrok biti poznat nakon obdukcije.

11:50h
0
Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

Policijska uprava varaždinska poslala je izvanredno priopćenje o požaru koji se jučer dogodio u Varaždinu između 15 i 15.30 sati. U stambenoj zgradi u Ulici Vjekoslava Špinčića izbio je požar u stanu, pri čemu je smrtno stradao 66-godišnjih vlasnik istoga.


Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe stigli su na mjesto događaja, otvorili nezaključana vrata i ušli u zadimljeni stan te pronašli nesretnog muškarca, objašnjavaju iz policije. Ekipa hitne medicine pokušala je reanimirati muškarca, no u 16.10 sati proglašena je smrt čiji će točan uzrok biti poznat nakon obdukcije.

– Očevidom na mjestu događaja, utvrđeno je da je požar najvjerojatnije izazvan djelovanjem žara opuška cigarete, uslijed čega je došlo do zapaljenja kreveta. U požaru je djelomično izgorio krevet, dok je uslijed djelovanja topline, došlo do pucanja žbuke na zidu, pucanja prozorskog stakla i deformacija obloga PVC prozora – stoji u izvješću policije.

čitam...