17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVI SUDJELUJU

U Prigorju smještene dvije obitelji iz Petrinje, Grad Križevci uplatit će 75.000 kuna za stradale u potresu
U

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn potvrdio je i kako Prigorci - bilo mjesni odbori, gradske četvrti, vatrogasci i drugi građani dobre volje - od jutra u hangar 2 Razvojnog centra i tehnološkog parka donose potrebne stvari za ljude s područja Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta.

Ne propustite

Sve županije, gradovi, općine, mjesta i naselja odazvali su se brojnim humanitarnim akcijama prikupljanja pomoći za stradale u užasnom potresu koji je jučer pogodio Hrvatsku, pri čemu je epicentar bio kod Petrinje, čime je ondje nastala najveća šteta pa čak, nažalost, ima i ljudskih žrtava.

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn potvrdio je i kako Prigorci – bilo mjesni odbori, gradske četvrti, vatrogasci i drugi građani dobre volje – od jutra u hangar 2 Razvojnog centra i tehnološkog parka donose potrebne stvari za ljude s područja Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta.

– Na području Križevaca već su smještene dvije obitelji iz Petrinje i njima se u ovim trenutcima dostavljaju potrebne stvari. I Grad Križevci će pomoći, prije svega, ni mi nećemo imati vatromet. Ovo vrijeme nije nikako prilika za slavlje i zato apeliram na sve vas, nemojte bacati petarde. Tlo se još uvijek trese, trzamo na svaki zvuk, nemojte bacati petarde, odmažete cijeloj ovoj situaciji. Budimo svjesni da smo na početku dugotrajnog procesa oporavka područja pogođenih potresom, naša pomoć i podrška bit će potrebna u tjednima i mjesecima koji su pred nama, bit će prilike da svi pomognemo – poručio je Rajn putem svoje službene Facebook stranice.

Također, Grad Križevci uplatit će 75.000,00 kuna iz proračunske pričuve za stradale u jučerašnjem potresu.

O velikom srcu Križevčana, inače, pisali smo danas ujutro. O tome možete čitati ovdje.

[Križevci za pogođene potresom] Mjesni odbori, gradske četvrti, vatrogasci, svi građani dobre volje od jutra donose…

Objavljuje Mario RajnSrijeda, 30. prosinca 2020.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×