19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DOŠAO JE I TAJ DAN

U promet pušten nadvožnjak Danica koji povezuje Đelekovečku i Peteransku cestu
U

Puštanje u promet nadvožnjaka Danica će ujedno rasteretiti prometnu situaciju tijekom zatvaranja dijela Ulice Ivana Česmičkog ističu u korporativnim komunikacijama HŽ infrastrukture

Ne propustite

Novoizgrađeni nadvožnjak Danica upravo je i službeno puštan u promet. Nakon što je uspješno prošao tehnički pregled stvorili su se preduvjeti za prometovanje čime se omogućuje povezivanje Đelekovečke i Peteranske ceste nadvožnjakom preko pruge.

– To će ujedno rasteretiti prometnu situaciju tijekom zatvaranja dijela Ulice Ivana Česmičkog – ističu u korporativnim komunikacijama HŽ infrastrukture.

Podsjetimo, zbog izvođenja radova na trenutačno najvećem infrastrukturnom željezničkom projektu u Hrvatskoj, rekonstrukcija postojećeg i izgradnji drugog kolosijeka na dionici Križevci – Koprivnica – državna granica, od nedjelje, 6. kolovoza u 8.00 sati do 6. listopada u 17.00 sati za sav promet zatvara se dio ceste u Ulici Ivana Česmičkog u Koprivnici. Radovi će se izvoditi na izgradnji cestovnog podvožnjaka Ivanečki kod raskrižja s Pavelinskom ulicom i Ivanjskom cestom.

– Nakon izgradnje podvožnjaka i novog križanja s cestom koja vodi prema Koprivničkome Ivancu potpuno će se za promet zatvoriti sadašnji prijelaz preko pruge na relaciji Pavelinska – Ivanjska. Za vrijeme privremenog zatvaranja ceste promet će teći obilaznim pravcima koji će biti označeni propisanim prometnim znakovima. Molimo građane za pridržavanje prometne regulacije te zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju – navode u korporativnim komunikacijama HŽ infrastrukture.

Foto: HŽ
Foto: HŽ
Foto: HŽ
Foto: HŽ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Festival malih kolača

FOTO/VIDEO Virje je metropola za ljubitelje slatkog, nikad veća Prkačijada dovela goste iz cijelog svijeta

Počela je 9. Virovska prkačijada, prvi europski festival malih tradicijskih kolača, a Virje je ovoga vikenda metropola za sve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×