19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
rekonstrukcija

U promet se danas puštaju novi kilometri pruge na dionici Križevci – Koprivnica, a dva se stajališta koriste na novi način
U

Večeras od 23 sata u promet se pušta 5,7 novoizgrađenih kilometara pruge između stajališta Majurec i Kloštar Vojakovački

Ne propustite

U sklopu željezničkog projekta Rekonstrukcija postojećeg i izgradnja drugog kolosijeka na dionici Križevci – Koprivnica – državna granica, od sutra će doći do promjena u pristupu stajalištima.

Za putnike će biti zatvoreni dosadašnji peroni u stajalištima Majurec i Kloštar Vojakovački koji se nalaze s lijeve strane u smjeru Koprivnice, odnosno, s desne strane u smjeru Križevaca. Zato će putnici u navedenim stajalištima za ulazak u vlakove i izlazak iz njih koristiti novoizgrađene perone koji se nalaze s desne strane (budućega desnog kolosijeka) u smjeru Koprivnice odnosno s lijeve strane u smjeru Križevaca.

– Pristup novoizgrađenome peronu u stajalištu Majurec moguć je preko postojećih pristupnih pješačkih staza i novoizgrađenog pothodnika u stajalištu, iscrtano isprekidanom crtom na fotografiji u privitku, a pristup novoizgrađenome peronu u stajalištu Kloštar Vojakovački preko dosadašnjih pješačkih staza s lijeve strane u smjeru Koprivnice, privremenog stubišta (koje se nalazi na kraju perona) s desne strane u smjeru Koprivnice te novootvorenoga pješačkog pothodnika (iscrtano isprekidano na fotografiji). U konačnici, pristup putnicima s desne strane u smjeru Koprivnice bit će moguć kroz podvožnjak Kloštar Vojakovački te preko parkirališta i pješačkog pothodnika – kažu iz HŽ Infratrukture.

Kretanje putnika u oba stajališta prikazano je i na fotografijama.

Također, večeras 27. svibnja, od 23 sata u promet se pušta 5,7 novoizgrađenih kilometara pruge između stajališta Majurec i Kloštar Vojakovački na koje se preusmjerava promet kako bi se mogli nastaviti radovi na rekonstrukciji postojećega kolosijeka. Do sada je završeno 66 posto projekta.

Prikaz kretanja putnika na stajalištu Kloštar Vojakovački // Foto: HŽ Infrastruktura
Prikaz kretanja putnika na stajalištu Majurec // FOTO: HŽ infrastruktura
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×