U prometnoj nezgodi u Crnogorskoj poginula suvozačica na motociklu, vozač teško ozlijeđen

16:26h
0

U utorak se u Koprivnici dogodila prometna nezgoda u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dok je jedna teško ozlijeđena. Oko 14,25 sati, 32-godišnji hrvatski državljanin je, upravljajući motociklom marke „Honda” koprivničke registracijske oznake Crnogorskom ulicom iz smjera Križevačke ceste, u neposrednoj blizini broja 23, po izlasku iz desnog zavoja na nizbrdici, zbog neprilagođene brzine sletio u desno i udario u stabla.

Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradala putnica na motociklu Tanja Petrić (28) iz Koprivnice, dok je vozač zadobio teške tjelesne ozljede poradi kojih je hospitaliziran u koprivničkoj bolnici, gdje su mu izuzeti krv i urin poradi analize na alkohol, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica uz nazočnost koprivničke županijske državne odvjetnice.

Protiv vozača motocikla slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela iz čl.274 st.4. – izazivanje prometne nesreće.