U prošlom tjednu šteta od požara 91.000 kuna

21:05h
0
Ilustracij

U proteklom tjednu zabilježeno je na području Policijske uprave koprivničko-križevačke 15 kaznenih djela, od čega devet kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije, četiri kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz područja organiziranog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno šest osoba.

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od čega tri prekršaja tučnjave, prekršaj odavanja prosjačenju, prekršaj držanja životinja bez nadzora, dva prekršaja svađe i vike i prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno 12 osoba.

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i devet prometnih nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše su ozlijeđena dva vozača osobnih automobila, dva vozača teretnih automobila, dvoje putnika u teretnom automobilu i vozač bicikla.

U proteklom tjednu zabilježena su četiri požara na građevinskim objektima. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 91.000 kuna.

čitam...