15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SIGURNOST

U Prugovcu i Kozarevcu bit će postavljeni usporivači prometa
U

Općinsko vodstvo navelo je kako se sljedeće godine očekuje uređenje cestovno-pružnih prijelaza između Kloštra Podravskog i Kozarevca te Kloštra Podravskog i Dinjevca.

Ne propustite

Projekti usporavanja prometa na županijskim cestama, koje povezuju Budančevicu i Prugovac te Kloštar Podravski i Kozarevac, bili su tema sastanka kojemu su prisustvovali načelnik Policijske postaje Đurđevac Marijan Slaviček, ravnatelj Županijske uprave za ceste Dragutin Guzalić, projektantski tim i predstavnici Mjesnog odbora.

U samome centru Prugovca predviđeno je postavljanje usporivača prometa, dok će u Kozarevcu biti u blizini novoga rotora. Završetak radova očekuje se krajem godine.

Općinsko vodstvo navelo je kako se sljedeće godine očekuje uređenje cestovno-pružnih prijelaza između Kloštra Podravskog i Kozarevca te Kloštra Podravskog i Dinjevca, što je na HŽ Infrastrukturi, a predviđeno je i postavljanje polubranika sa svjetlosnim uređajima.

Foto: Općina Kloštar Podravski
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prevezen u bolnicu

Policajac na motociklu osiguravao biciklističku utrku, pao je s motora i završio u metalnoj ogradi

Još uvijek nije poznato u kakvom je stanju prometni policajac koji je osiguravao biciklističku utrku tijekom koje je pao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×