14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
suradnja s mađarskim partnerima

U sklopu programa “Večeri klizanja i kuhanog vina” Križevčani na adventu promovirali vina i vinske ceste
U

Program se sastajao od raznih događanja eno-gastro tematike s ciljem promocije vina, ali i drugih proizvoda vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, kao i vinske tradicije i običaja

Ne propustite

Događanjem ”Večer prekograničnih vinskih cesta” održanim 5. siječnja, završen je program prvih ”Večeri klizanja & kuhanog vina”, koji je obogatio ovogodišnji ”Advent u Križevcima”.

INče, riječ je o programu financiranom sredstvima Europske unije kroz projekt ”Cross-border-wine routes 2”, a odobren za sufinanciranje u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014.-2020. godine.

Program u trajanju od 3. prosinca do 5. siječnja 2022. godine sastojao se od raznih događanja eno-gastro tematike s ciljem promocije vina, ali i drugih proizvoda vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, kao i vinske tradicije i običaja, te je privukao veliki broj posjetitelja.

Grad Križevci u suradnji s projektnim partnerima, članovima vinske ceste Križevci-Kalnik-Orehovec te Udruge vinogradara i vinara ”Bilikum” planira dalje unaprjeđivati ovu manifestaciju u svrhu razvoja vinskog turizma te podizanja kvalitete i raznolikosti turističke ponude križevačkoga kraja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×