U sklopu Sajma u Križevcima održane modna revija i revija frizura

11:56h
0
Foto: www.krizevci.hr

U prostorima Sportske dvorane Gimnazije I.Z. Dijankovečkog u večernjim satima 8. studenog, održana je već tradicionalna modna revija i revija frizura u organizaciji Udruženja obrtnika Križevci.

Uz mnoštvo prisutnih, gdje se tražilo mjesto više, događaju su prisustvovali i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg, njegovi zamjenici Ivan Vuk i Tomislav Katanović, te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada, Darko Masnec. Reviju je otvorio gradonačelnik Branko Hrg, a prije samog početka odana je počast nedavno preminulom, najnagrađivanijem dječjem piscu, Zvonimiru Balogu.

Revije su pripremili i predstavili frizeri i članovi Udruženja obrtnika iz naše sredine. Nakon što su frizerski virtuozi pokazali svoje ideje, održana je kratka stanka u kojoj je nastupila glazbena grupa Dostojevsky, a zatim su okupljenima predstavljene nove modne kolekcije. Posebnu pažnju uz najmlađe učesnike revija, plijenile su i revije vjenčanica.

Na samom kraju održavanja još jedne sjajne i uspješne modne revije i revija frizura, članovi grupe Dostojevsky izveli su još jednu pjesmu, a organizatori su pozvali sve na zadnji dan sajma, 9. studenog i pozdravili sve do sljedeće godine.

Izvor: www.krizevci.hr