17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Špoljarskoj asfaltirana pješačka staza, uskoro kreće i asfaltiranje prometnice
U

Ne propustite

Unatoč visokim temperaturama, radovi u Špoljarskoj ulici u Koprivnici ne jenjavaju, a trenutno se asfaltira pješačka staza. Radovi na rekonstrukciji ove ulice, ukupne duljine 550 metara, traju već jedno izvjesno vrijeme, a dosad su završeni svi radovi na rekonstrukciji vodovoda, izgradnji oborinske kanalizacije, distributivne telekomunikacijske kanalizacije i javne rasvjete.

Vezano uz rekonstrukciju prometnice, postavljen je doljnji nosivi sloj ispod ceste i pješačko-biciklističke staze, kompletno su postavljeni cestovni rubnjaci s južne strane i kanalica između ceste i staze te je u tijeku priprema za asfaltiranje staza i prometnice. Kompletni radovi na predmetnoj investiciji biti će završeni krajem kolovoza.

Izvođač radova na rekonstrukciji prometnice i vodovoda, izgradnji oborinske kanalizacije i distributivne telekomunikacijske kanalizacije je tvrtka „Koming“ iz Koprivnice, a javne rasvjete „Elin“ iz Koprivnice.

Podrazumijeva se da je promet ovom ulicom zabranjen za sva vozila.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni savjeti

Ovo je najbolje vrijeme za zalijevanje vrta ljeti, mnogi su iznenađeni

Budući da su temperature visoke, važno je znati kako pravilno brinuti o sadnicama kako ne bi uvenule. Zalijevanje vrta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×