0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi na fasadi

U središtu Đurđevca bivša zgrada MUP-a dobiva moderan izgled
U

Nakon obnove, plan je da se u zgradi smjeste gradske službe i službe za rad s građanima kako bi sve administrativne poslove mogli obaviti na jednom mjestu.

Ne propustite

Bivša zgrada MUP-a u središtu Đurđevca dobit će novi izgled. Nakon završetka jednog dijela soboslikarskih radova, nastavljaju se radovi na postavi vanjskih lamela.

Predstavnici budućih stanara već su pregledali i odabrali svoje prostore, te su se složili kako će novi moderan prostor zasigurno olakšati svakodnevni rad djelatnika.

Nakon obnove, plan je da se u zgradi smjeste gradske službe i službe za rad s građanima kako bi sve administrativne poslove mogli obaviti na jednom mjestu.

Bivša zgrada policije nalazi se u samom centru grada, a bila je neučinkovita zbog brojnih staklenih površina i zastarjelog sustava grijanja. Projektom se zamijenilo krovište, ugrađena je nova stolarija, postavljene su nove instalacije te je ugrađeno dizalo za osiguravanje pristupačnosti zgrade osobama s invaliditetom. Modernizirat će se i sustav rasvjete, te će se postaviti novi centralni sustav grijanja čime se očekuje da će se smanjiti potrošnja toplinske energije preko 65 % te će se ujedno povećati kvaliteta i standard korištenja zgrade.

– Zadovoljan sam dinamikom radova i lijepim vremenom, a mislim da su i građani zadovoljni te se svaki tjedan iznenade napretkom radova. Od početka nam je bila želja da na jednom mjestu smjestimo sve službe. Prema izgledu zgrade MUP-a, Poduzetničkog inkubatora i okoliša možemo već sada predočiti kako će uskoro izgledati i okoliš oko Doma kulture, ali i budući trg. Ova zgrada bit će još jedan dodatak Đurđevcu kojim se mijenja vizura grada i to u modernom, urbanom smjeru – rekao je Hrvoje Janči.

– Uvjeti u kojima djelatnici Grada sada rade su ispod svake razine, vjerujem da će u novim prostorima nastaviti s misijom da naš grad pretvorimo u moderan europski gradić. Ovaj tjedan otvorene su i ponude za namještaj, dobivene na javnoj nabavi, koju smo raspisali za sve službe kako bi uredi bili jednoobrazno uređeni – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Predviđeni rok završetka radova i useljenja je kraj 2020. kada se očekuje potpuni završetak radova i opremljenost prostora zgrade.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti