18.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U srednjim školama širom županije ostalo još 106 upisnih mjesta
U

Ne propustite

Nakon dva kruga ljetnog upisnog roka u prve razrede srednjih škola u Koprivničko-križevačkoj županiji ostalo je 106 nepopunjenih mjesta – 28 u koprivničkim, 44 u križevačkim i 34 u đurđevačkim školama.

Gimnazije u Koprivnici i Križevcima su popunjene, dok je u đurđevačkoj slobodno još pet mjesta. U Srednjoj školi Koprivnica nepopunjena su četiri mjesta kod ekonomista i jedno rukovatelja prehrambenih strojeva, a u Obrtničkoj školi četiri za obrazovanje pomoćnih kuhara i slastičara, dva elektrotehničara, te po jedno plinoinstalatera i mesara. Najviše je mjesta ostalo u glazbenim školama, u koprivničkoj Fortunata Pintarića 15 mjesta.

Inače, u ljetnom upisnom roku je u 10 škola na području Podravine i Prigorja upisano 1344 učenika. U nekim zanimanjima u koprivničkoj Obrtničkoj školi upisano je puno više učenika od predviđenog, primjerice slastičara je trebalo biti devet, a upisano ih je 16, dok je automehaničara i konobara, kojih je također bilo u planu devet, upisano 15.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×