U srijedu u Koprivnici susjedski derbi Slavena Belupa i Varteksa

13:17h
0
081111-vrucina-m

Hrvatsko nogometno prvenstvo nastavlja se u srijedu, kad su na rasporedu utakmice 27. kola. Posebno zanimljivo bit će u Koprivnici, gdje se u susjedskom derbiju sastaju Slaven Belupo i Varteks. Farmaceuti su spojili dvije pobjede, nakon Croatije Sesvete doma pobijedili su i Zadar u gostima te s velikim samopouzdanjem dočekuju dvoboj s Varaždincima.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Trener Mile Petković vjerojatno je izvesti momčad koja je sjajno odigrala u zadarskim Stanovima, a izvan konkurencije su oporavljenici Šafarić i Čaval. S druge strane, za Varteks neće moći nastupiti kapetan Miljenko Mumlek zbog crvenog kartona, kao ni branič Mario Lučić zbog tri žuta kartona.

– Utakmice Slavena i Varteksa uvijek su nudile neizvjesnost i sportski rivalitet, uvjeren sam da će tako biti i ovaj put. Varteks ima kvalitetnu momčad koja samo stjecajem okolnosti nije u samom vrhu. Mi nakon pobjede u Zadru imamo obavezu zbog plasmana, samih sebe i rivaliteta, napraviti sve što je moguće da dobijemo tu utakmicu kod kuće, što sigurno neće biti lako. No, to nam mora biti ambicija od prve do zadnje minute, i očekujem da će igrači u svih 90 minuta biti maksimalno koncentrirani i da ćemo susret uspješno za nas privesti kraju – izjavio je Mile Petković.

Vjerojatni sastav (4-1-3-2): Rodić – Purić, Kokalović, Rogulj, Maras – Poldrugač – Gregurina, Posavec, Jajalo – Vručina, Delić.

Klupa: Pelin, Lapić, Nynkeu, Bilen, Jurić, Kresinger.

Nedostaju: Čaval, Šafarić (oporavljenici).

čitam...