25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Trofej Grada Koprivnice

U subotu kreće prava lepeza umjetničkih i urbanih plesova, evo detalja
U

Spomenimo kako je Športski plesni klub Koprivnica u godini koja za njima uspio razviti uz standardne i latinsko-američke plesove i urbane i umjetničke plesove, kao što su hip hop i jazz dance

Ne propustite

Iduće vikend očekuje nas prava lepeza umjetničkih plesova.

Naime, 25. i 26. studenog u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica, u organizaciji i HSPS-a i ŠPK Koprivnica održat će se bodovni turnir u umjetničkim plesovima pod nazivom “Trofej Grada Koprivnice” i “Dance cup Koprivnica”, plesni festival u umjetničkim i urbanim plesovima kao što su: hip hop i jazz dance.

Izvor: špk koprivnica

Natjecanje počinje u 11:00 sati, a sudit će šest sudaca.

– Pozivaju se građani, posebno djeca i mladi da dođu i uživaju u plesnim vještinama onih koji se ozbiljno i s strašću bave treniranjem tih pravaca plesnog izričaja – poručili su organizatori.

Spomenimo kako je Športski plesni klub Koprivnica u godini koja za njima uspio razviti  uz standardne i latinsko-američke plesove i urbane i umjetničke plesove, kao što su hip hop i jazz dance.

– Ovim putem pozivamo djecu i mlade da nam se pridružite, a sve informacije možete dobiti na broj mobitela: 092 176 74 66 – zaključuju iz Kluba.

Izvor: špk koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×