U subotu počinje druga sezona KC lige

14:07h
0

101125-kcliga-mOve subote, 27. studenoga, u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici započet će nova sezona KC lige, malonogometnog natjecanja rekreativaca i veterana u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport (KURS).

MARKETING EPODRAVINA.HR

Sudjelovat će 14 muških i sedam ženskih ekipa. U odnosu na prvu sezonu, koja je odigrana od veljače do travnja ove godine, otpale su dvije muške i jedna ženska ekipa, ali će u muškoj konkurenciji sudjelovati četiri nove momčadi koje su to pravo izborile kroz kvalifikacije, dok su kod žena uvrštene tri nove ekipe.

Ulaskom u KC ligu momčad Poluvrijeme/kraj (dečki iz Novigrada Podravskog) pronašla je i sponzora, te je promijenila ime u Pivnica Plavi podrum.

Organizatori očekuju da će sve utakmice nove sezone KC lige također biti dobro posjećene. U obiteljskoj atmosferi, posjetitelje očekuje ponuda pića po popularnim cijenama, a bit će priređeni i pokloni za najmlađe. Ulaz je, naravno, besplatan.

Nažalost, zbog problema s dvoranom u ovoj kalendarskoj godini odigrat će se samo jedno kolo KC lige, iako je namjera organizatora bila da se odigra veći broj kola. Sljedećeg tjedna prednost je u dvorani dobila smotra folklora, a tjedan nakon toga koncert Olivera Dragojevića.

Subotnje utakmice igraju se od 18 sati, a najviše pažnje, osim ženske utakmice Hartmanna (koprivničkog nastavnice tjelesnog) i Bakovčica, privlači derbi aktualnog prvaka Active Commercea i Udruge za mali nogomet Koprivnica.

RASPORED SUBOTNJIH UTAKMICA

18:00 Autolimarija Haraminčić – Šegi d.o.o.

18:40 Grad Koprivnica – Hangar 18

19:20 Caffe bar Toxic – Forma Legalis

20:00 Hartmann – Bakovčice (žene)

20:30 Pivnica Plavi podrum – Sedma sila

21:10 Cerine – Inducta

21:50 UMN Koprivnica – Active Commerce

22:30 Romantičari – Potoljik

čitam...