U subotu počinje šesta sezona KC lige, prikupljaju se i prilozi za Marijetu

08:04h
0
Active Commerce brani naslov prvaka kojeg je osvojio u posljednjem kolu zahvaljujući pobjedi Golfa protiv Inducte ++ // Foto: Arhiva

Ove subote, 15. studenoga 2014., počinje šesta sezona KC lige, mininogometnog prvenstva koprivničkih rekreativaca i rekreativki. Pravo nastupa imaju samo igračice i igrači koji nisu registrirani u seniorskim nogometnim ligama, a u novoj sezoni sudjelovat će 14 momčadi i osam ženskih ekipa.

KC liga igra se subotom popodne i navečer u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica od studenog 2014. do ožujka 2015. godine, uz stanku u vrijeme održavanja Zimske lige.

Organizator je Koprivnička udruga za rekreativni sport, a pokrovitelji su Grad Koprivnica i Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice.

U muškoj konkurenciji u odnosu na prošlu godinu nema momčadi Orient Silver/Lory koja je bila posljednja, umjesto nje ušao je pobjednik kvalifikacija, MNE UŠRPS.

Momčad Emma Vita promijenila je ime u Lory, a došlo je i do niza igračkih promjena u velikoj većini momčadi. Prema svemu sudeći, ove sezone gledat ćemo najjaču KC ligu dosad, u kojoj neće biti „lake” utakmice.

Novost je i to da će Grad Koprivnica nastupati izvan konkurencije, odnosno ostalim momčadima u ljestvici se neće pribrajati rezultati ostvareni u susretima s Gradom.

KKC Pixel (crni dresovi) više ne nastupa u KC ligi, a Drnje je jedan od favorita za osvajanje naslova // Foto: Koprivnica.netFR Team Li-La, ŽNK Močile i ŽNK Gola su nove ženske ekipe, a u odnosu na prošlu sezonu u ligi više ne sudjeluju ŽNK Repaš, KKC Pixel, ŽNK Lipa i Podravske gazele.

KC liga uskoro će dobiti i svoju službenu web stranicu na kojoj će biti objavljeni i popisi igračica i igrača.

– Očekuje nas još jedna odlična sezona, vjerujem da ćemo moći uživati sa svim ekipama na KC ligi, a posebno mi je drago što svi nestrpljivo čekaju da se krene s prvim kolom. Pozivam sve da već ove subote svrate do srednjoškolske dvorane na šestu KC ligu – poručio je Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

Ulaz je, kao i uvijek, besplatan, a u sklopu KC lige provest će se humanitarna akcija „Medo za Marijetu”. Na ulazu u dvoranu prikupljat će se dobrovoljni prilozi od pet (ili više) kuna za liječenje bolesne 11-godišnje Koprivničanke Marijete Bugarin, koja boluje od rijetke bolesti i potrebna joj je operacija u inozemstvu.

 RASPORED 1. KOLA (subota, 15. XI. 2014.)

16.40 CB Golf – Grad Koprivnica

17.20 NK Romantičari – UMN Koprivnica

18.00 Inducta ++ – MNK Potoljik

18.40 ŽNE Drnje – ŽNK Kapljice (žene)

19.10 CB Cezar – Petgrad

19.50 ŽNK Gola – ŽNK Iskre (žene)

20.20 Active Commerce – MNE UŠRPS

21.00 FR Team Li-La – ŽNK Prekodravac (žene)

21.30 Lory – Bimbo

22.10 CB Mala Čuča/Toxic – Sedma sila/Alpe-Adriatours

RASPORED 2. KOLA (subota, 22. XI. 2014.)

16.40 Sedma sila/Alpe-Adriatours – CB Cezar

17.20 MNK Potoljik – CB Mala čuča/Toxic

18.00 UMN Koprivnica – Lory

18.40 ŽNK Iskre – ŽNK Prekodravac (žene)

19.10 Active Commerce – Inducta ++

19.50 ŽNK Kapljice – ŽNK Močile (žene)

20.20 Bimbo – MNE UŠRPS

21.00 FR Team Li-La – ŽNK Mladost K. Bregi (žene)

21.30 Grad Koprivnica – NK Romantičari

22.10 Petgrad – CB Golf