25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu pričaonica za bebe i malu djecu
U

Ne propustite

U subotu, 15. lipnja 2013. Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica organizira pričaonicu za bebe i malu djecu do 3 godine ‘Ponovno u Gradskom parku sa Čistkom i Smećkom’.

Ova pričaonica održat će se u suradnji s Udrugom UZOR HRVATSKE u okviru projekta Zelena knjižnica. Voditeljice Pričaonice, odgojiteljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta te predstavnice Udruge UZOR HRVATSKE, u zajedničkoj šetnji Gradskim parkom upoznat će roditelje kako poticati dijete na očuvanje okoliša od najranije dobi. Pored mnoštva igara, mališani će slušati priče o prirodi koje će im za tu priliku preporučiti knjižničarka Danijela Petrić.
Okupljanje beba i roditelja je ispred Knjižnice s početkom u 9.30 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.30 za djecu od 2 do 3 godine. U slučaju kiše Pričaonica će se održati u Čitaonici tiska (1. kat) u 9.30 sati za djecu od 6 do 18 mjeseci, u 10.30 za djecu od 18 mjeseci do 2 godine i u 11.30 za djecu do 2 do 3 godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnički Ivanec slavi rođendan

FOTO // Mladi učili pecati i natjecali se u Pustakovcu, klinci igraju turnir, navečer svi na Pejakovića!

Od ranog jutra, već od 7 sati, krenulo je obilježavanje dana Općine Koprivnički Ivanec. Nema dana da se nešto...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×