U subotu se nastavlja malonogometna KC liga

20:18h
0
1.kolo6

Ove subote, 22. siječnja, nastavlja se popularno malonogometno natjecanje koprivničkih rekreativaca i veterana, KC liga. Kao što je poznato, ovo je druga sezona natjecanja kojeg pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport.

U odnosu na premijernu sezonu, povećan je broj momčadi, pa se sad u muškoj konkurenciji u svakom kolu natječe 14 sastava, dok je kod žena svoj nastup zbog spriječenosti velikog broja igračica otkazao Grad Koprivnica, pa će u KC ligi sudjelovati šest ženskih ekipa.

Do sad su odigrane samo kvalifikacije i susreti 1. kola, a potom je subotnji termin u Sportskoj dvorani Srednje škole preuzela Zimska liga. Organizatori očekuju da će se sad igrati tri uzastopna kola, a onda će se 12. veljače termin morati preskočiti zbog koncerta Olivera Dragojevića koji se održava u istoj dvorani.

U 1. kolu je za Udrugu za mali nogomet Koprivnica nastupio Ivica Petričević, igrač koji je registriran za klub iz Prve županijske lige. Iako je UMN s 3:0 pobijedila Active Commerce, disciplinska komisija KC lige utakmicu je registrirala rezultatom 5:0 za Active Commerce.

Uz sedam uzbudljivih utakmica u muškoj konkurenciji, kod žena se sastaju Podravske gazele i Toxic girls, bit će to prava poslastica za gledatelje koji su do sad s velikim zanimanjem pratili oglede koprivničkih nogometašica.

– Ulaz u dvoranu je besplatan, posjetitelje uz dobar hakl očekuje i ponuda osvježavajućih pića, a za najmlađe će kao i uvijek biti osigurani pokloni iznenađenja – najavio je Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

100207-kcliga-mPAROVI 2. KOLA – SUBOTA, 22. SIJEČNJA

17:00 Hangar 18/Petgrad – Active Commerce
17:40 Caffe bar Toxic – Udruga za mali nogomet Koprivnica
18:20 Grad Koprivnica – Romantičari
19:00 Forma Legalis – Inducta
19:40 Podravske gazele – Toxic girls
20:10 Šegi d.o.o. – Sedma sila
20:50 Autolimarija Haraminčić i sinovi – Potoljik
21:30 Pivnica Plavi podrum – Cerine