12.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
polumaraton

U subotu se za promet ponovno zatvara centar grada, ali i brojne ostale koprivničke ulice
U

Gotovo cijelu subotu tako će biti zatvoren Florijanski trg, baš kao i Nemčićeva ulica, a ostale će se zatvoriti privremeno i ovisno o dolasku atletičara u iste

Ne propustite

Središnji koprivnički trgovi se rekonstruiraju pa se sve koprivničke masovne manifestacije sele na Florijanski trg, na trokut između fontane, zgrade pošte i malog parkića. Isto vrijedi za polumaraton koji se u subotu trči Koprivnicom, a zbog kojeg će ponovno biti zatvoren promet u užem, ali i širem centru grada.

Gotovo cijelu subotu tako će biti zatvoren Florijanski trg, baš kao i Nemčićeva ulica, a ostale će se zatvoriti privremeno i ovisno o dolasku atletičara u iste. Također, zatvarat će se i promet prema Miklinovcu, odnosno Koprivničkim Bregima, kuda vodi utrka duga 21 kilometar.

Trčat će više stotina rekreativnih atletičara, o tome smo pisali ovdje, a detaljan raspored zatvaranja ulica i prometnica pogledajte u nastavku.

ZATVORENO od 09:00 do 20:00 sati – Ulica Antuna Nemčića, Trg mladosti do raskrižja sa Starogradskom i Križevačkom ulicom.

ZATVORENO od 10:00 do 20:00 sati – Florijanski trg od raskrižja s Ulicom Hrvatske državnosti prema centru te se zatvara jednosmjerna ulica na Florijanskom trgu sve do Zagrebačke banke.

ZATVORENO od 15:30 do 17:30 (5 km)
TRASA: Ul. Antuna Nemčića, Trg mladosti, Križevačka ulica (do kružnog toka), Đure Basaričeka, Ivana Meštrovića, Trg podravskih heroja, Trg kralja Tomislava, Ante Starčevića, Ivanjska, Donji Banovec, Gornji Banovec, Pavelinska, Frana Galovića, Florijanski trg, Ante Starčevića (do semafora), Đure Basaričeka, Taraščice, Ulica Hrvatske državnosti, Florijanski trg, Antuna Nemčića CILJ za 5 km.

ZATVORENO od 15:30 do 19:30 (21 km)
TRASA: polumaratonci na petom kilometru iz Antuna Nemčića skreću u park, idu pored paviljona, izlaz iz parka u Frankopansku, Frankopanska skretanje kroz tržnicu, izlaz na pješačku stazu Trg Tomislava Bardeka kretanje po pješačkoj stazi do Trga bana Josipa Jelačića, Kneza Domagoja, Mije Šimeka, Miklinovec, (ulazak u Koprivničke Brege), ulice: Matije Gupca, Mihovila Pavleka Miškine, Kralja Tomislava, OKRET (kod križa skretanje za Jeduševac) i povratak istim putem – Kralja Tomislava, Mihovila Pavleka Miškine, Matije Gupca, (izlazak iz Bregi i ulazak u Koprivnicu), Miklinovec, Mije Šimeka, Kneza Domagoja, Trg bana Josipa Jelačića, pješačkom stazom Trg Tomislava Bardeka do prolaza za tržnicu, izlaz iz tržnice na Frankopansku, Frankopanska ulaz u park, parkom pored paviljona, izlaz iz parka u Antuna Nemčića gdje je i CILJ.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×