U subotu u Domoljubu humanitarni program udruga žena povodom povratka Zlatarovih iz Poljske

15:07h
0
Martina i Zoran Zlatar na startu putovanja u centru Koprivnice // Foto: Koprivnica.net

Povratak koprivničkog policajca Zorana Zlatara i njegove kćeri Martine s 1.600 kilometara dugog maratona do Poljske i natrag očekuje se sutra oko 18 sati. Odmah nakon toga u dvorani Domoljub održat će se humanitarni program na koji se odazvalo 20 udruga žena s područja cijele županije.

Više o tome rekla nam je predsjednica Udruge žena Vinica, Slavica Stančec:

„Sutra u 20 sati u Domoljubu u Koprivnici bit će upriličen kulturno-zabavni program humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Dječji odjel Opće bolnice u Koprivnici. Akcija je povezana s humanitarnim projektom IPA-e Koprivnica „1 kilometar – 1 euro” vezano uz vožnju biciklom Zorana Zlatara i njegove kćeri u Poljsku koji će nam biti i gosti na ovom našem zajedničkom druženju.”

Sve redovne ulaznice već su rasprodane, kaže Slavica, ali ostalo je još nekoliko pomoćnih mjesta za koje se svi zainteresirani trebaju obratiti izravno Pučkom otvorenom učilištu. A osim kulturno-zabavnog programa, u ponudi će biti i slastice.

„Osim našeg humanitarnog programa, bit će upriličena i prodaja domaćih podravskih svatovskih kolača u organizaciji tri udruge žena s područja naše županije, tako da će se svi moći još i zasladiti, za nedjelju neće morati doma peći kolače, to će učiniti žene naše županije za njih.”

Početak programa predviđen je za 20 sati.

Izvor: www.radio-drava.hr