U sudaru dva automobila ozlijeđene tri osobe

13:03h
0
Vozač Golfa, koji je i skrivio nesreću, zadobio je lake tjelesne ozljede // foto: Ivan Brkić
Ilustracija

Tri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u nedjelju, oko 13 sati, dogodila u Cvetkovcu, mjestu između Koprivnice i Ludbrega.

Prema prvim informacijama, do sudara između dva automobila došlo je kada se lokalni mještanin, koji je bio pod utjecajem alkohola, kretao u smjeru Koprivnice te je prešao na suprotnu stranu ceste. U tome trenutku, udario je u Audi austrijskih registarskih oznaka u kojemu su se nalazili roditelji sa trogodišnjim djeteteom.

Uslijed sudara, Audi je sletio u jarak pored ceste, dok se Golf II, u vlasništvu neopreznog vozača, za 360 stupnjeva okrenuo na cesti. Na svu sreću, trogodišnje dijete je prošlo bez tjelesnih ozljeda, dok su njegovi roditelji, kao i vozač Golfa prošli sa lakim tjelesnim ozljedama.Foto: Ivan Brkić

Policija i hitna pomoć ubrzo su došli na mjesto događaja, te otpremili ozlijeđene osobe u Opću koprivničku bolnicu. U ovim trenucima, završava očevid na licu mjesta, nakon kojeg će policija vjerojatno privesti alkoholiziranog vozača.