13.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
centar svijeta

U utrci za ludbreškog gradonačelnika pet kandidata, čak sedam lista za Gradsko vijeće
U

Prihvaćeno je i sedam kandidacijskih lista.

Ne propustite

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Ludbrega objavilo je zbirnu listu pravovaljanih kandidatura za izbor gradonačelnika Grada Ludbrega. U utrku za gradonačelnika ide pet kandidata.

Aktualni Dubravko Bilić kandidat je grupe birača. Drugi je kandidat Krešimir Horvat iz NS Reformisti. Kandidat koalicije HDZ-a i HSU-a je Goran Križanić. Božica Makar ide u utrku ispred HNS-a, HSS-a Braće Radić i BUZ-a. Nezavisni kandidat uz potporu Domovinskog pokreta je Siniša Markulinčić.

Također, ludbreško Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Ludbrega.

Prihvaćeno je sedam kandidacijskih lista: lista SDP-a kojoj je nositelj Krešimir Šalig, Reformista s Krešimirom Horvatom, listu HNS-a, HSS-a Braća Radić i BUZ-a nosi Božica Makar, listi HDZ-a i HSU-a je nositelj Goran Križanić. Siniša Markulinčić je nositelj liste Domovinskog pokreta, a tu su još nezavisne liste Dubravka Bilića i Igora Franolića.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili 1200 dolara

FOTO/VIDEO Zoran i Valentino u jednom danu razvili aplikaciju za razdvajanje otpada: Spavali smo tri sata, a koristili smo i umjetnu inteligenciju

U siječnju je koprivnički Enter bio mjesto zanimljivog okupljanja za sve ljubitelje tehnologije, programiranja i kreativnih ideja. Tamo je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×