transfer

U Virje stigao Šokec, Miroslav Šklebar i Antonio Vlašiček napuštaju klub koji ostaje bez golmana?

Dugogodišnji vratar Podravca otvoren je za promjenu sredine. Je li razlog zasićenje pa potraga za novim izazovima ili nešto drugo, ne znamo. 

10:30h
0
NK Koprivnica - NK Podravac Virje
Ilustracija // foto: Ivan Brkić

Virovski Podravac jučer je krenuo s pripremama za proljetni dio sezone u Trećoj HNL Sjever. Prvi dio sezone završili su na devetom mjestu s 13 osvojenih bodova, a klub je napustio vratar Ramaj koji će sreću potražiti drugdje. Trener je i dalje Valentin Knapić, a zasad jedino novo ime u virovskoj svlačionici jest Antun Šokec.

On je stigao iz Tehničara, igra na poziciji braniča. No, ono što smo saznali jest kako postoji mogućnost da klub napusti i glavni vratar Antonio Vlašiček. Dugogodišnji vratar Podravca otvoren je za promjenu sredine. Je li razlog zasićenje pa potraga za novim izazovima ili nešto drugo, ne znamo.

No, osim njega, klub bi mogao napustiti i Miroslav Šklebar, napadač koji također već više sezona brani boje Podravca. Otegotna okolnost obojici jest što im klub nije dužan dati papire u zimskom prijelaznom roku, no Virje nikad nije ‘frkalo ruke’ već su u dogovoru riješili sve.

Bilo kako bilo, Knapića i upravu čeka zeznuta situacija ukoliko Vlašiček i Šklebar napuste klub.

čitam...
Loading...