20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Učenice Obrtničke škole pokazale znanje u Puli
U

Ne propustite

Ivana Santor, Valentina Horvat i Katarina Radić, učenice Obrtničke škole Koprivnica koje se školuju za pomoćnog kuhara i slastičara, pod vodstvom mentorica Andrijane Manojlović i Biljane Gajski, pokazale su što znaju na 12. državnoj smotri radova učenika, koja se održala u Puli.

Cilj smotre bio je poticanje zapošljavanja osoba s teškoćama koje su kvalificirane za zanimanje na otvorenom tržištu rada. Potencijalni poslodavci i građani mogli su na taj način dobiti informacije o njihovim profesionalnim i socijalnim kompetencijama.
Učenici prvih i drugih razreda zanimanja soboslikar-ličilac i monter suhe gradnje slušali su pak stručno predavanje o postavljanju izolacijskih ploča na fasade, a zatim su i na praktičnim primjerima vidjeli kako to izraditi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×