IZLOŽBA U GOLI

Učenici i učitelji spojili talente i zajedničkim snagama priredili izložbu povodom Uskrsa

U aktivnost se uključilo sedam učitelja i 14 učenika. Svaki učenik je crtao jednu postaju Križnog puta, dok su učitelji crtali po dvije postaje.

09:06h
0
IMG  scaled

Osnovna škola Gola ima kreativne učenike, izvrsne crtače i slikare, ali i izuzetne učitelje. Ove školske godine učitelji su se “zarazili” crtanjem i s nestrpljenjem čekaju novi crtački izazov.

Do sad su realizirali već tri izložbe. Prva je bila povodom Dana učitelja, druga za Dan žena, a upravo su organizirali i treću, povodom Uskrsa.

Ovaj put svoje su talente učitelji spojili s učenicima te su izradili motive na tematiku Uskrsa, točnije, crtali su postaje Križnog puta.

U aktivnost se uključilo sedam učitelja i 14 učenika. Svaki učenik je crtao jednu
postaju Križnog puta, dok su učitelji crtali po dvije postaje.

Učenici crtači bili su Nika Požgaj, 6.a, Hana Subotičanec, 6.a, Klara Solić, 5.a, Ema Vedriš, 8.a, Ivana Bosman, 8.b, Valentina Dombaj, 5.a, Lea- Katarina Šestak, 8.b, Jana Marković, 7.a, Klara Široki, 8.a, Petra Požgaj, 7.a, Katja Bečeheli, 6.b, Lucija Lovković, 7.b, Eva Pavlović, 7.b, Emina Volarić, 6.b.

Učitelji koji su se uključili u kreativnu aktivnost su Biserka Saboliček, Valerija Vargantolić, Petar Žugec, Tajana Tucković, Irena Flajs, Sanja Šandrovčan i Josipa Kičinbaći.