hrvatski fotosavez

Učenici iz Križevaca sudjelovali u trodnevnoj foto radionici Blagdanska čestitka

Program foto radionica Hrvatskog fotosaveza Blagdanska čestitka provela je Zlata Medak, voditeljica programa za mlade Hrvatskog fotosaveza.

15:03h
0

Zajednica tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video klub Križevci krajem prošlog tjedna nastavili su dosadašnju odličnu suradnju sa Hrvatskim fotosavezom.

Hrvatski fotosavez je u prostorima Zajednice tehničke kulture Križevci održao trodnevnu foto radionicu Blagdanska čestitka. U program fotoradionice bili su uključeni učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci i njihovi voditelji.

Hrvatski fotosavez u subotu, 1. prosinca održao je foto radionicu Blagdanska čestitka s mladim članovima Zajednice tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video kluba Križevci, a u goste su došli i članovi Foto kluba Bjelovar.

Na foto radionicama Hrvatskog fotosaveza Blagdanska čestitka sudjelovalo je ukupno 34 sudionika, 17 sudionika iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, 12 sudionika Zajednice tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video kluba Križevci i pet gostiju iz Foto kluba Bjelovar.

Program foto radionica Hrvatskog fotosaveza Blagdanska čestitka provela je Zlata Medak, voditeljica programa za mlade Hrvatskog fotosaveza.

Zadnjeg dana provedbe programa, polaznici su izložili svoje radove na trgu J. J. Strossmayera 5 u Križevcima ispred zgrade Turističkog informativnog centra Križevci.

čitam...