Učenici nižih razreda koprivničkih osnovnih škola kreću redovno na nastavu, viši razredi pratit će program online

0
Učenici nižih razreda koprivničkih osnovnih škola kreću redovno na nastavu, viši razredi pratit će program online
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

U ponedjeljak, 18. siječnja, počinje drugo polugodište školske godine 2020./2021. i  za učenike koprivničkih osnovnih škola kojima je osnivač Grad Koprivnica.

Nastava će u gradskim školama započeti sukladno preporukama i uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. To znači da će redovno s nastavom krenuti svi učenici od prvog do četvrtog razreda dok će učenici od petog do osmog razreda nastavu pratili online.

Kako su izvijestili iz Grada Koprivnice trenutno je od ukupno 2366 učenika u tri osnovne škole – OŠ Đuro Ester, OŠ Braća Radić i OŠ Antun Nemčić Gostovinski, u samoizolaciji 15 učenika, a pozitivan na koronavirus je jedan. Također u samoizolaciji je jedna učiteljica.

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u drugo polugodište krenut će redovno po modelu A. Također redovno, po modelu A s izvođenjem individualne nastave krenut će Umjetnička škola Fortunat Pintarić, dok će se online izvoditi nastava koja okuplja veći broj učenika, odnosno zbor i solfeggio.

U svom radu sve škole pridržavat će se propisanih mjera zaštite, a sve u cilju očuvanja zdravlja i sigurnosti svojih učenika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Nema postova za prikaz