28.5 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Učenici OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog najbolji na Žogariji
U

Ne propustite

U Koprivnici je u Dvorani „Branimir” OŠ „Antun Nemčić Gostovinski”, održana selekcija za finalno međunarodno natjecanje „Žogarija” 2014.

Koprivnica se drugu godinu zaredom priključila regionalnoj manifestaciji „Žogarija”, koja se odvija već tradicionalno devetu godinu, a svrha joj je preko sporta i popratnih odgojnih djelatnosti jačanje povezivanja, prijateljstva i uzajamnog života među mladima i narodima.

Sudionici natjecanja bili su djevojčice i dječaci u dobi od 8 do 11 godina iz koprivničkih osnovnih škola uključujući i učenike Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce”. Događaj su svojim umjetničkim nastupom uveličala i djeca iz Dječjeg vrtića „Tratinčica”.

Mjesto na finalnom natjecanju koje će se održati 3. lipnja 2014. godine u Zagrebu osigurala je 1. ekipa osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski”, gdje će se natjecati za odlazak na superfinale svih sudjelujućih država u Klagenfurt, Austrija, dana 13. lipnja 2014. godine.

Drugi su bili djevojčice i dječaci iz osnovne škole “Đuro Ester”, a treće mjesto osvojila je 2. ekipa osnovne škole “Braća Radić”.

Nagradu i pehar za naj fair play školu dobio je Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi

Sutra neće biti vode u jednoj koprivničkoj ulici, stanari mogu do cisterne

Sutra prijepodne u Ulici Ivana Mažuranića u Koprivnici neće biti vode. Javljaju to iz Koprivničkih voda, a razlog su radovi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×