11.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Učenici Osnovne škole „Braća Radić“ posjetili sjedište Koprivničko-križevačke županije
U

Ne propustite

Koprivničko-križevačku županiju su u ponedjeljak, 17. studenoga posjetili učenici trećih razreda Osnovne škole „Braća Radić” iz Koprivnice. S obzirom da je u nastavnom planu i programu trećeg razreda osnovne škole predviđeno gradivo o hrvatskim županijama, učiteljice su iskoristile ovu priliku kako bi djeca na praktičnom primjeru naučila nešto više o našoj Koprivničko-križevačkoj županiji.

Sa učenicima spomenute Osnovne škole popričala je pročelnica za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki. Nakon što je pročelnica ukratko predstavila Koprivničko-križevačku županiju, učenici su postavljali pitanja, a najveći interes pokazali su za djelokrug rada županijskih dužnosnika i službenika, odnos regionalne i lokalne vlasti, bivše župane i povijest Koprivničko-križevačke županije. Kako bi dodatno proširili stečeno znanje, na kraju posjeta su pogledali turistički film o karakteristikama i osobitostima Koprivničko-križevačke županije „Med Dravom i gorom”.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×