19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Postcrossing

Učenici Osnovne škole Đurđevac sudjeluju u međunarodnom projektu razmjene razglednica
U

Postcrossing trenutno ima preko 800.000 korisnika iz 208 zemalja koji su razmijenili preko 60 milijuna razglednica

Ne propustite

Učenici petog i osmog razreda Osnovne škole Đurđevac uključili su se u međunarodni projekt razmjene razglednica pod nazivom Postcrossing. Cilj projekta je dopustiti korisnicima diljem svijeta slanje i primanje razglednica, vodeći se idejom koliko se razglednica pošalje, toliko ih se i primi.

Razglednicu Đurđevca osmislio je ravnatelj Danijel Domišljanović, a učenici su napisali pripadajući tekst na engleskom jeziku. Ukratko su predstavili svoj grad i zemlju te predložili primateljima razglednica da učine isto.

Uslijedila je registracija na službenu stranicu Postcrossinga koja nasumično bira primatelje razglednica. Postcrossing trenutno ima preko 800.000 korisnika iz 208 zemalja koji su razmijenili preko 60 milijuna razglednica.

– Naše razglednice putuju u Rusiju, Njemačku, SAD, Tajland i Kinu, a nama preostaje nestrpljivo čekati odgovore – poručuju iz škole.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virje

Mame i sovice održale posljednju grupu podrške dojenju prije ljetne stanke, učile o zdravom motoričkom razvoju

Posljednji susret prije ljetne pauze imale su mame i sovice, grupa za podršku dojenju u Virju. Kako je istaknula Ivanka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×